Καλάθι αγορών
Ελληνικά English
| | | |

Arbitration in the Era of Digital Transformation


Arbitration in the Era of Digital Transformation
Arbitration in the Era of Digital Transformation

Πραγματοποιήθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2019 αγγλόφωνο νομικό συνέδριο με θέμα τη Διεθνή Εμπορική Διαιτησία και τίτλο Arbitration in the Era of Digital Transformation στο Ξενοδοχείο Ηλέκτρα Παλλάς στη Θεσσαλονίκη.

Στην εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το International Chamber of Commerce - Young Arbitrators Forum και ο Δικηγορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έγινε παρουσίαση, ανάλυση και επίκαιρη συζήτηση για την εμπορική διαιτησία. Ειδικότερα, αναλύθηκαν οι προκλήσεις των διαιτητών στη σύγχρονη εποχή, αποφάσεις δικαστηρίων και η εφαρμογή της διαιτησίας στην πράξη. Η εκπαιδευτική ημερίδα περιλάμβανε εισηγήσεις εκλεκτών εκπροσώπων του νομικού κόσμου από την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Στην ημερίδα μίλησαν ο Καθηγητής του Πανεπιστημίου Σόφιας κ. Martin Zahariev, ο Δικηγόρος Λονδίνου κ. Uroš Popovićć, ο Δικηγόρος Πειραιά κ. Ιωάννης Τιμαγένης, ο Δικηγόρος Βαρσοβίας κ. Maciej Jamka, ο Δικηγόρος Μπρατισλάβας κ. Matej Košalko, ο Δικηγόρος Βελγίου κ. Olivier van der Haegen, ο Καθηγητής Νομικής Σχολής του ΔΠΘ Δρ. Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο Δικηγόρος Σόφιας και Γενικός Γραμματέας του ICC κ. Metodi Baykushev με τη σειρά που αναφέρονται. Τη συζήτηση συντόνισαν ο Καθηγητής Νομικής Σχολής του ΑΠΘ κ. Αναστάσιος Καΐσης και η Καθηγήτρια Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας Δρ. Άννα Πλεύρη.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Πρόεδρος του ICC Ελλάδος κ. Πέτρος Δούκας και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Δρ. Ευστάθιος Κουτσοχήνας.

Καλάθι αγορών

Το καλάθι αγορών είναι άδειο

Είσοδος στο σύστημα

Να παραμείνω συνδεδεμένος
Δημιουργία λογαριασμού