Καλάθι αγορών
Ελληνικά English
| | | |

Εκδόσεις Σάκκουλα


Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. αποτελούν έναν καταξιωμένο εκδοτικό οίκο, που εμπνέει κύρος και εμπιστοσύνη. Κτίζοντας πάνω στην παράδοση, προχωρούν με γρήγορα βήματα προς το μέλλον, με εφόδια το όραμα και τη σύγχρονη τεχνογνωσία.

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. αποτελούν μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη επιχείρηση με ηγετική θέση στους επιστημονικούς εκδοτικούς οίκους της χώρας μας. Η ειδίκευση σε επιστημονικές εκδόσεις (κυρίως νομικών βιβλίων και συγγραμμάτων, αλλά και οικονομικών-φορολογικών), η υψηλή ποιότητα και η τεχνογνωσία, έχουν καταστήσει στη συνείδηση του Δικαστή, του Εισαγγελέα, του Δικηγόρου, του Συμβολαιογράφου, του Δικαστικού Επιμελητή και του Φοιτητή τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. ως ένα έμπειρο και αξιόπιστο εκδοτικό Οίκο.

Οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. εκδίδουν άνω των 180 νέων τίτλων το χρόνο και διακινούν περισσότερους από 9.000 τίτλους στο εμπόριο μέσω των τριών βιβλιοπωλείων τους -δύο στη Θεσσαλονίκη και ένα στο κέντρο των Αθηνών-, καθώς και του οργανωμένου Τμήματος Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελάτων που διαθέτουν.

Στόχος της Εταιρείας είναι να εδραιώσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό την ηγετική της θέση στον τομέα της υποστήριξης και παροχής υπηρεσιών προς το νομικό κόσμο στην Ελλάδα, τόσο όσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Με γνώμονα την επιστημονική αρτιότητα και την άριστη ποιότητα, τη συνεχή έκδοση βιβλίων, την παροχή νέων υπηρεσιών και την εισαγωγή online βάσεων δεδομένων, οι ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ A.E. διεκδικούν ένα καταλυτικό ρόλο στην ολοένα διαμορφούμενη αγορά που απευθύνεται σε εξειδικευμένους επαγγελματίες και επιστήμονες.

Καλάθι αγορών

Το καλάθι αγορών είναι άδειο

Είσοδος στο σύστημα

Να παραμείνω συνδεδεμένος
Δημιουργία λογαριασμού