Τα ομολογιακά δάνεια μετά τον ν. 4548/2018


Ζητήματα ουσιαστικού και δικονομικού δικαίου από τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων με ομολογιακά δάνεια

View on-demand

Τα ομολογιακά δάνεια μετά τον ν. 4548/2018

Ζητήματα ουσιαστικού και δικονομικού δικαίου από τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων με ομολογιακά δάνεια

Instructors: Anna E. Plevri, Elevtheria Christianopoulou

Duration: 2 hours, 30 mins

To watch on-demand, access material and manage your registration, please log in.

Login »

Instructors

Anna E. Plevri
Elevtheria Christianopoulou
 

Duration of video sessions

2 hours, 30 mins

Watch on demand

  View on-demand

Price: € 140.00


Για Ασκούμενους Δικηγόρους, Νέους Δικηγόρους (7ετίας) και Δικαστές παρέχεται έκπτωση επί του κόστους συμμετοχής. Η έκπτωση εφαρμόζεται αυτόματα στο καλάθι αγορών όταν είστε συνδεδεμένοι στον λογαριασμό σας.

Για φοιτητικές εκπτώσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε στο academy@sakkoulas.gr ή στο 210-3387884.

In collaboration with

About

Παρακολουθήστε on demand σεμινάριο για τα ομολογιακά δάνεια μετά τον Ν. 4548/2018. Νομική ανάλυση του ουσιαστικού και του δικονομικού δικαίου, πρακτικά θέματα & θεσμικές εξελίξεις.

Audience

Δικηγορικές εταιρείες, δικηγόρους και ασκούμενους δικηγόρους που ασχολούνται στην πράξη με τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων με ομολογιακά δάνεια ή/και τον δικαστικό χειρισμό υποθέσεων και απαιτήσεων από τα δάνεια αυτά
Δικαστές που επιθυμούν να αποκτήσουν περαιτέρω γνώση για τα εν λόγω θέματα

Objective

Το σεμινάριο αφορά τα ομολογιακά δάνεια, τα οποία εκδίδονται κατά τις διατάξεις του ν. 4548/2018, με έμφαση στα κοινά ομολογιακά δάνεια, που είναι και τα συνηθέστερα στην πράξη. Αναπτύσσονται κρίσιμα νομικά ζητήματα σχετικά με την έκδοση των δανείων αυτών, τις εξασφαλίσεις τους, τη λειτουργία της ομάδας των ομολογιούχων, τα καθήκοντα, τις εξουσίες και τη δικονομική θέση του εκπροσώπου των ομολογιούχων, την καταγγελία των εν λόγω δανείων καθώς και την επιδίκαση απαιτήσεων.
Εκπαιδευτικός στόχος του σεμιναρίου είναι η επιμόρφωση δικηγόρων και δικαστών στα ζητήματα ουσιαστικού και δικονομικού δικαίου, τα οποία ανακύπτουν στην πράξη εκ των ομολογιακών δανείων.

The seminar took place on 16/05/2024 with remote attendance.

Με το σεμινάριο παρέχεται υλικό διδασκαλίας (νομοθετικά κείμενα, βιβλιογραφία και επιλεγμένη νομολογία), οι παρουσιάσεις των εισηγητριών και υλικό για περαιτέρω ανάγνωση.

Μετά την ολοκλήρωση της παρακολούθησης παρέχεται Προσωπική Βεβαίωση Παρακολούθησης, υπογραμμένη από τις διδάσκουσες και τον Κοσμήτορα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΝΟΜΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ
Ακαδημαϊκά Υπεύθυνος: ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΑΝΙΤΑΚΗΣ, Επικεφαλής Επιστημονικής Επιτροπής
Νομικής Σχολής Πανεπιστημίου Λευκωσίας


Upon payment, the provision of on-demand content begins immediately without the right of withdrawal persuant to articles 3ε-3ια of Law 2251/1994.

The access period to on-demand content lasts for one month from the date of its first broadcast.

Άννα Εμ. Πλεύρη

Ελευθερία Χριστιανοπούλου