12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Αστικολόγων - Αποζημίωση στη σύμβαση και στην αδικοπραξία: Πράξη και θεωρία


12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Αστικολόγων - Αποζημίωση στη σύμβαση και στην αδικοπραξία: Πράξη και θεωρία
12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Αστικολόγων - Αποζημίωση στη σύμβαση και στην αδικοπραξία: Πράξη και θεωρία

12ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Ένωσης Αστικολόγων

Αποζημίωση στη σύμβαση και στην αδικοπραξία: Πράξη και θεωρία

Παρασκευή 29 & Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Αμφιθέατρο «Ιωνία», Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, Μελισσάτικα – Βόλος

Πατήστε εδώ για το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου και τη διαδικασία συμμετοχής

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ



Για τη συμμετοχή στο Συνέδριο, παρακαλείται ο κάθε ενδιαφερόμενος να συμπληρώσει ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής έως και την 15η Σεπτεμβρίου 2017, και να καταβάλει το αντίτιμο της συμμετοχής που ανέρχεται στο ποσό των 40 ευρώ, στον τραπεζικό λογαριασμό που διατηρεί η ΕΝ.ΑΣ. στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με αριθμό 151/296060-57 (IBAN: GR5 101101510000015129606057).

Οι ενδιαφερόμενοι που θα συμπληρώσουν την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής και θα καταβάλουν το σχετικό αντίτιμο έως και την 31η Αυγούστου 2017 στον ως άνω λογαριασμό της ΕΝ.ΑΣ. καταβάλουν μειωμένο ποσό συμμετοχής 30 ευρώ.



Για την ενεργοποίηση της δήλωσης συμμετοχής, θα πρέπει, εντός δύο (2) ημερών από την υποβολή της σχετικής δήλωσης, να αποσταλεί και η απόδειξη καταβολής του αντιτίμου της συμμετοχής στη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@enas.gr

Την Παρασκευή, 28 Σεπτεμβρίου 2017, και από ώρα 17.00 έως και 18.00, οι κυρίες και οι κύριοι σύνεδροι θα παραλάβουν φάκελο με έντυπο υλικό από τη Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής, που θα είναι εγκαταστημένη στο χώρο του Συνεδριακού Κέντρου. Στο τέλος του Συνεδρίου θα χορηγηθούν πιστοποιητικά παρακολούθησης. Εφιστάται η προσοχή των ενδιαφερομένων στο ότι, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος συμμετοχής και του περιορισμένου αριθμού των θέσεων του Συνεδριακού Κέντρου, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας στις δηλώσεις συμμετοχής. Συνιστάται, επίσης, στους ενδιαφερόμενους η έγκαιρη, έως άμεση, κράτηση δωματίων, καθώς η διαθεσιμότητα των ξενοδοχείων στο κέντρο του Βόλου είναι περιορισμένη.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται:

  • Στον κ. Βασιλειο Τερζίδη, στο τηλ. 6944/832844 ή στο
    e-mail: vterzidis@gmail.com
  • Στον κ. Σωτήριο Παπαδόπουλο, στο τηλ. 6947/903838
    ή στο e-mail: spapadopoulos@gmail.com
  • Στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΝ.ΑΣ. www.enas.gr
    ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ΕΝ.ΑΣ. info@enas.gr
Για την ενεργοποίηση της δήλωσης συμμετοχής, θα πρέπει, εντός δύο (2) ημερών από την υποβολή της σχετικής δήλωσης, να αποσταλεί και η απόδειξη καταβολής του αντιτίμου της συμμετοχής στη ηλεκτρονική διεύθυνση: info@enas.gr.