EPLO - Πέντε Υποτροφίες σε Έλληνες Νομικούς, Πολιτικούς ή Κοινωνικούς Επιστήμονες στο Θερινό Πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Δίκαιο και τη Διακυβέρνηση


EPLO (European Public Law Organization): Πέντε Υποτροφίες σε Έλληνες Νομικούς, Πολιτικούς ή Κοινωνικούς Επιστήμονες στο Θερινό Πρόγραμμα στο Παγκόσμιο Δίκαιο και τη Διακυβέρνηση

Το πρόγραμμα "Παγκοσμίου Δικαίου και Διακυβέρνησης" (Global Law and Governance Summer School), δίνει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να διεκδικήσουν μία από τις πέντε χορηγούμενες υποτροφίες για το θερινό πρόγραμμα που διεξάγεται φέτος 20-24 Ιουλίου στο Σούνιο και αφορά σε απόφοιτους, τελειόφοιτους ή επαγγελματίες στο χώρο των κοινωνικών επιστημών όπως η νομική, οι διεθνείς σχέσεις, οι πολιτικές και οικονομικές επιστήμες που ενδιαφέρονται για ένα σύντομο πρόγραμμα που θα τους προσφέρει διεθνή θεώρηση και σύγχρονες προσλαμβάνουσες στο αντικείμενο των σπουδών τους.

 

Οι υποτροφίες θα χορηγηθούν στους υποψηφίους με την υψηλότερη ακαδημαϊκή επίδοση, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις του προγράμματος και μετά από αξιολόγηση του φακέλου τους από το επιστημονικό προσωπικό του σχολείου. Συστατικές επιστολές μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, καθώς και άριστη χρήση της αγγλικής γλώσσας θα συνεκτιμηθούν θετικά. 

 

Το Global Law and Governance School προσφέρει μία εβδομάδα εντατικής εκπαίδευσης (20-24 Ιουλίου) σε ένα πρόγραμμα που επικεντρώνεται στην έρευνα και τη διεπιστημονική προσέγγιση του δικαίου, της δημόσιας πολιτικής και της οικονομίας. Διακεκριμμένοι επιστήμονες από ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια παρουσιάζουν τις πιο πρόσφατες έρευνες σε ζητήματα αιχμής που αφορύν τομείς όπως η ευρωπαϊκή και η παγκόσμια ολοκλήρωση. 

 

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο  www.glgss.eu ή στείλτε σχετική επιστολή ενδιαφέροντος με την αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο admissions@glgss.eu.