Ελληνικά English
| | | |

Ευθύνη ΔΣ Ανώνυμης Εταιρείας


Ευθύνη ΔΣ Ανώνυμης Εταιρείας
Ευθύνη ΔΣ Ανώνυμης Εταιρείας

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου - Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνει σεμινάριο επιμόρφωσης στις 8/5/2019, ημέρα Τετάρτη, με θέμα:

"Ευθύνη ΔΣ Ανώνυμης Εταιρείας"

Εισηγητής:

Δημήτρης Τσιμπανούλης, πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και Διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Φραγκφούρτης (1986, summa cum laude). Δικηγόρος Αθηνών από το 1983, νομικός σύμβουλος της Τράπεζας της Ελλάδος και επικεφαλής της δικηγορικής εταιρίας «Τσιμπανούλης & Συνέταιροι». Ασκεί δικηγορία ιδίως στους τομείς του εταιρικού δικαίου, του τραπεζικού δικαίου και του δικαίου της κεφαλαιαγοράς. Διετέλεσε επιμελητής/επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο της Φραγκφούρτης και στο Ινστιτούτο Max Planck Ευρωπαϊκής Ιστορίας του Δικαίου (1983-1987). Δίδαξε Δίκαιο Κεφαλαιαγοράς στο ALBA (2000-2015). Είναι από το 2003 μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Ευρωπαϊκού Δικαίου και της AEDBF (Ευρωπαϊκή Ένωση Τραπεζικού και Χρηματοοικονομικού Δικαίου). Ιδρυτικό μέλος (1999) του EFMLG (European Financial Market Lawyers Group) που λειτουργεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Διετέλεσε μέλος πολλών νομοπαρασκευαστικών επιτροπών και επιτροπών εμπειρογνωμόνων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε θέματα χρηματοοικονομικού δικαίου.

Αξία συμμετοχής:

Για φυσικά πρόσωπα: 100€

Για νομικά πρόσωπα: 130€

Δηλώστε συμμετοχή έως 22/04/19 και λάβετε έκπτωση 15%

Τόπος διεξαγωγής:

Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου (Ακαδημίας 43, Αθήνα)

Ημερομηνία και ώρα υλοποίησης:

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2019, 16:00-21:00

Για περισσότερες πληροφορίες επί του σεμιναρίου επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2103623506, ώρες 09:30-17:30, ή αποστείλατε e-mail στο seminars@cecl.gr.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε συμπληρώστε και αποστείλετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο seminars@cecl.gr. Παρακαλείσθε για την έγκαιρη αίτηση συμμετοχής σας, καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Search

Sakkoulas-Online.gr

Shopping cart

Your shopping cart is empty

Login

Keep me signed in
Create account