Καλάθι αγορών
Ελληνικά English
| | | |

Sakkoulas-Online.gr


Νέα δεδομένα στην εξυπηρέτηση των αναγκών του νομικού κόσμου

Αποκτήστε όλη την πληροφορία που χρειάζεστε, από ένα σημείο

Η πλατφόρμα sakkoulas-online.gr συνδυάζει ιδανικά επιστήμη και πράξη. Συγκεντρώνει τις εκδόσεις του εγκυρότερου νομικού εκδοτικού οίκου της χώρας, τη νομολογία των ελληνικών και ευρωπαϊκών δικαστηρίων και την ελληνική νομοθεσία.

Έχετε έτσι για πρώτη φορά στη διάθεσή σας από ένα σημείο, ως αποτέλεσμα μίας μόνο αναζήτησης, τι γράφτηκε, τι ειπώθηκε, τι νομολογήθηκε, τι νομοθετήθηκε για κάθε νομικό ζήτημα που σας απασχολεί.

Γλιτώστε χρόνο, κερδίστε σε αξιοπιστία

Αυξήστε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητά σας: χρησιμοποιήστε την καλύτερη μηχανή αναζήτησης νομικής πληροφορίας στην Ελλάδα για να οδηγηθείτε γρήγορα στο σημείο που επιθυμείτε.

Τεκμηριώστε την άποψή σας με ασφάλεια: εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας τις διαφορετικές ερμηνείες και απόψεις της θεωρίας και της νομολογίας από εκατοντάδες χιλιάδες πληροφορίες που περιέχει η πιο έγκυρη βάση νομικών δεδομένων.

Νέα δεδομένα στην ψηφιακή νομική πληροφορία

Εξασφαλίστε μοναδικό περιεχόμενο από τους πλέον ειδικούς σε κάθε τομέα

Τα αποτελέσματά μας είναι περισσότερο από απλή παράθεση νομοθετικών κειμένων και δικαστικών αποφάσεων: αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στα κείμενα εκατοντάδων βιβλίων, κατ’ άρθρο ερμηνειών, εγχειριδίων, μονογραφιών, που αναλύουν και ερμηνεύουν το δίκαιο όπως ισχύει σήμερα.

Με μία ετήσια συνδρομή συμβουλευτείτε πάνω από 3.700 έγκριτους συγγραφείς, ειδικούς στον τομέα τους: καθηγητές πανεπιστημίων, δικαστές, διακεκριμένους δικηγόρους. Βρείτε τις λύσεις για τα ειδικά ζητήματα που σας απασχολούν σε περισσότερες από 10.000 νομικές μελέτες και γνωμοδοτήσεις.

Αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες τεύχη δεκαεννέα νομικών περιοδικών από το 1989, σε εκατοντάδες χιλιάδες δικαστικές αποφάσεις, σχολιασμένες ή μη, και άρθρα νομοθετημάτων.

Μείνετε διαρκώς ενημερωμένοι με όλες τις νέες εκδόσεις

Η βάση sakkoulas-online.gr ενημερώνεται διαρκώς: καταχωρείται όλη η πρόσφατη βιβλιοπαραγωγή των Εκδόσεων Σάκκουλα ΑΕ (νομικά περιοδικά και πάνω από 180 τίτλοι βιβλίων τον χρόνο) καθώς και μη δημοσιευμένο σε έντυπες εκδόσεις περιεχόμενο (αποφάσεις δικαστηρίων σε πλήρες κείμενο, νομοθετήματα, υποδείγματα).

Νέα δεδομένα στη νομική έρευνα

Μπείτε στη νέα εποχή αναζήτησης νομικής πληροφορίας

Φτάστε γρήγορα στο αποτέλεσμα που αναζητείτε χρησιμοποιώντας τα πολλαπλά κριτήρια της ειδικά μελετημένης και εύχρηστης λειτουργίας αναζήτησης. Ενδεικτικά:

  • Με λέξεις-κλειδιά και φράσεις
  • Βάσει κλάδου δικαίου
  • Από αναλυτικό ευρετήριο τριών επιπέδων
  • Βάσει διάταξης νομοθετήματος
  • Βάσει συγγραφέα
  • Με αριθμό, έτος, ΦΕΚ δημοσίευσης στα νομοθετήματα
  • Με αριθμό, έτος, εκδόν δικαστήριο στη νομολογία
  • Με λέξεις στις περιλήψεις των αποφάσεων.

Αξιοποιήστε τις ενσωματωμένες «έξυπνες» λειτουργίες αναζήτησης

Χρησιμοποιήστε τεχνολογίες αιχμής στη δουλειά σας: διαμορφώστε σύνθετα ερωτήματα με χρήση παρενθέσεων και τελεστές Boolean και περιορίστε το εύρος αναζήτησης βάσει δικαστηρίου, περιοδικού, συγγραφέα.

Στο παράδειγμα η αναζήτηση θα εκτελεστεί μόνο στο περιεχόμενο του Περιοδικού "Επιθεώρηση Πολιτικής Δικονομίας"

Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική εμπειρία χρήστη

Πλοηγηθείτε στα περιεχόμενα της βάσης όπως διαβάζοντας τα έντυπα: με αναφορά στις σελίδες και στους αριθμούς περιθωρίου των έντυπων εκδόσεων για να παραπέμπετε με ευκολία στις πηγές σας.

Αρκεί ένα κλικ: Η πλήρης διασύνδεση κειμένων και παραπομπών (θεωρίας, νομολογίας, νομοθεσίας) επιτρέπει την άμεση πλοήγηση σε όλα τα περιεχόμενα της βάσης.

Δώστε βάση στις υποθέσεις σας

Ενημερωθείτε τώρα για τις υπηρεσίες του sakkoulas-online.gr
Ζητήστε παρουσίαση της νέας πλατφόρμας
Τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης:
210 3387870