Εκδηλώσεις

23/5 - Κέντρο Ευρωπαϊκού και Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου: Οι αλλαγές που επιφέρει στη Διαμεσολάβηση ο νέος Ν. 4512/2018

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου διοργανώνει επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα: "Οι αλλαγές που επιφέρει στη διαμεσολάβηση ο νέος Ν. 4512/2018" στις 23/05/2018, ημέρα Τετάρτη και ώρες 16.00-21.00.

Λίγοι νόμοι έχουν αποτελέσει το αντικείμενο τόσο έντονων συζητήσεων το τελευταίο διάστημα όσο ο ν. 4512/2018 και οι προβλέψεις του για την αναμόρφωση του νομικού πλαισίου του θεσμού εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών της Διαμεσολάβησης. 

 

Ο νέος νόμος επιφέρει, μεταξύ άλλων, αλλαγές στα βήματα της διαδικασίας της Διαμεσολάβησης, στην υποχρέωση ενημέρωσης των εντολέων τους από τους Δικηγόρους-Νομικούς Παραστάτες σε αυτή, στην εκπαίδευση των Διαμεσολαβητών και παράλληλα δίνει σημαντικές δυνατότητες ευελιξίας στους πολίτες, στις επιχειρήσεις, στους Δικηγόρους και στο σύστημα επίλυσης συγκρούσεων της χώρας μας.

 

Τις αλλαγές αυτές θα παρουσιάσει, με θεωρητικό και πρακτικό τρόπο, ο πλέον έμπειρος Δικηγόρος Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής – Εταίρος RESOLVE Διαμεσολαβητές, Εκπαιδευτής, Συγγραφέας, Διευθυντής του Κέντρου Διαμεσολάβησης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών και Επισκέπτης Καθηγητής Διαμεσολάβησης του Πανεπιστημίου MEF της Κων/πολης κ. Σπύρος Αντωνέλος.

 

Το σεμινάριο διαρθρώνεται ως εξής:

-Νομοθετικό πλαίσιο

-Στάδια της διαδικασίας

-Ρόλος του Δικηγόρου και αποτελεσματική λειτουργία

-Συνεργασία με το Διαμεσολαβητή

-Πρακτικές και δεοντολογικές παράμετροι

-Οικονομικές παράμετροι

-Υποδείγματα

 

Εισηγητής:

Σπύρος Αντωνέλος

Για περισσότερες πληροφορίες επί του σεμιναρίου, επικοινωνήστε με την υπεύθυνη Ελισάβετ Μυσίρη, στο τηλέφωνο 210 3623506, ώρες 09.30-17.30 ή αποστείλατε e-mail στο centre@cecl.gr.

 

Ημερομηνία διεξαγωγής: 23 Μαΐου 2018
Ώρες υλοποίησης σεμιναρίου: 16:00 – 21:00
Τόπος διεξαγωγής:  Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου (Ακαδημίας 43, Αθήνα)
Αξία συμμετοχής:  Για νομικά πρόσωπα: 145 €  Για φυσικά πρόσωπα & επιτηδευματίες: 120€
 
Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν δωρεάν το σύγγραμμα των Διαμεσολαβητών Σπύρου Αντωνέλου  & Beatrice Brenneur με τίτλο «Η Διαμεσολάβηση για όλους» (εκδ.Σάκκουλα)

 

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε πατήστε εδώ για να συμπληρώστε και αποστείλετε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο centre@cecl.gr.


<< επιστροφή

Σύνθετη αναζήτηση
Προσφορές

Εγγραφή στην υπηρεσία ηλεκτρονικής ενημέρωσης
Καλάθι αγορών
Η βιβλιοθήκη μου

iPhone Apps
Σάκκουλα Α.Ε. Ειδικοί Ποινικοί Νόμοι Υπολογισμός Τόκων - iOS App
Ακολουθήστε μας στο Twitter Ακολουθήστε μας στο Facebook